Confidenţialitate

Selena Gomez, cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez a devenit prima persoană din lume care are peste 100 de milioane de admiratori (”followers”) pe reţeaua de socializare Instagram, scrie contactmusic.com.

Selena Gomez a anunţat că în urmă cu şase săptămâni că va renunţa la turnee pentru o perioadă, însă, de atunci, numărul ei de admiratori de pe Instagram a continuat să crească.

Succesul de pe Instagram se datorează fanilor ei de pe această reţea de socializare, cunoscuţi sub numele de ”Selenatori”.

Aceştia au lansat o campanie online cu scopul de a o ajuta pe vedeta în vârstă de 24 de ani să depăşească pragul istoric de 100 de milioane de admiratori în absenţa ei şi în ciuda faptului că nu a mai publicat fotografii noi pe Instagram de peste o lună.

Cea mai recentă imagine pe care artista a publicat-o pe Instagram datează din urmă cu şase săptămâni.

@revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena Gomez era deja persoana cu cel mai mare număr de admiratori pe Instagram, însă graţie campaniei demarate de fanii ei, s-a detaşat mult mai clar faţă de ”urmăritoarele” ei – Taylor Swift (91,4 milioane de admiratori), Beyonce (85,3 milioane de admiratori), Ariana Grande (85 milioane de admiratori) şi Kim Kardashian (83,6 milioane de admiratori).

Selena Gomez, care a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în perioada 2007-2012 în serialul ”Wizards of Waverly Place” difuzat de Disney Channel, a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei ”Stars Dance”, în 2014, după ce a fost diagnosticată cu lupus.