Confidenţialitate

Selecţionerul Iordănescu, supărat pe greşelile tricolorilor

După înfrângerea suferită de România în amicalul cu Ucraina, scor 3-4, selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat – la Digi Sport –  că jucătorii au făcut greşeli nepermise, făcând cadou trei goluri adversarilor.

“O primă repriză foarte bună, în care am avut iniţiativă, am controlat în mare parte jocul, şi am şi reuşit să marcăm. Poate dacă nu era acea greşeală din finalul primei reprize în care am fost egalaţi. Dar toate celelalte goluri primite provin din greşeli individuale nepermise. Repriza a doua în mod special prima parte efectiv ne-a scăpat de sub control, cu foarte multe greşeli individuale  şi cu trei goluri primite făcute cadou adversarului, lucru care, din punct de vedere psihologic ne-a pus la pământ. În final, am reuşit să mai marcăm 2 goluri, dar insuficient. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli. Sunt nepermise pentru jucători cu mare experienţă. Au intrat relaxaţi în repriza a doua, crezând că jocul este la discreţia lor”, a declarat antrenorul naţionalei.

Anghel Iordănescu a precizat că nu este dezamăgit neapărat pentru înfrângere, cât pentru greşelile făcute de jucătorii săi. “Sunt supărat pe greşelile individuale din repriza a doua. Partea finală a fost bună, dar rămân cu acele 15-20 de minute din repriza a doua cu acele greşeli nepermise. Noi ne-am făcut socotelile. Ştim unde suntem, dar pentru jucători, pentru fani, ar fi fost foarte bine să menţinem această perioadă de invincibilitate. Ajunsesem la 15 meciuri fără înfrângere, aveam un an şi ceva de la ultimul eşec. Sigur avem de învăţat din această înfrângere”, a adăugat tehnicianul.