Confidenţialitate

Dr. Adrian Zoican, șeful UPU Buzău, bolnav de COVID-19

Șeful UPU Buzău a fost testat pozitiv pentru COVD-19. Adrian Zoican a fost depistat cu Covid-19, după ce a ales să-și facă testul ca urmare a unor dureri musculare și simptome ușoare specifice noului coronavirus.

Acesta declară că se simte bine, dar se află acum internal în spital sub supravegherea colegilor săi.

Dr. Adrian Zoican a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19 pe pagina de Facebook.

„Dragi prieteni, vă aduc la cunoștință că, în cursul zilei de astăzi, mi-am recoltat un virocult SARS-COV2, deoarece în seara zilei precedente am prezentat dureri musculare și o ușoara rinită, simptomatologie care nu s-a repetat și astăzi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv. De aceea, îi rog pe toți cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile, în cazul în care devin simptomatici, să se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical.

Deși am respectat măsurile de distanțare, regulile de igienă și de protecție, există totuși un risc minim de contaminare. Vă doresc multa sănătate și vă rog să dați dovadă de responsabilitate în relațiile sociale respectând regulile mai sus prezentate. Să aveți o zi bună!” , a scris, azi-noapte, medicul Adrian Zoican, pe pagina sa de Dacebook.