Confidenţialitate

Șeful serviciului secret al MAI din Suceava, anchetat de DNA | AUDIO

Reprezentanții secției militare a structurii centrale a Direcției Naționale Anticorupție au făcut percheziții, miercuri, la Suceava.

Procurorii au descins la domiciliul șefului Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava, colonelul Florin Constantin Timu, și la biroul acestuia.

Din primele informații, șeful SIPI Suceava este suspectat că ar fi luat mită de la fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Radu Obreja.

Banii ar fi fost dați în mai multe tranșe pentru a nu divulga activitățile ilegale care se derulau la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava. De altfel, dintr-o interceptare realizată în alt dosar aflat deja pe rolul instanțelor de judecată reiese că fostul șef de la Permise și Înmatriculări urma să-i dea colonelului Florin Timu o anumită sumă de bani.

Este vorba de dosarul în care Mihail Martin, ofițer la Direcția Generală Anticorupție Suceava a fost trimis în judecată pentru că ar fi primit mită o mașină de teren din partea aceluiași fost șef de la Permise și Înmatriculări cu scopul de a-i asigura protecție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu