Confidenţialitate

Șeful FRF îi dă un ultimatum primarului general al Capitalei privind redeschiderea Arenei Naționale

Ultimatum pentru primarul general al Capitalei. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îi cere încă o dată primarului Răzvan Sava să deschidă Arena Națională pentru meciurile echipei naționale.

În caz contrar, FRF anunță că toate meciurile tricolorilor vor avea loc la Cluj-Napoca.

Răzvan Burleanu a trimis o scrisoare deschisă Consiliului General al Capitalei prin care cere o asumare în comun a răspunderii pentru deschiderea stadionului.

“Îi solicit public, încă o dată, primarului interimar să-și asume răspunderea alături de FRF pentru redeschiderea Arenei Naționale. Redeschiderea stadionului are o miză națională, dar se pare că primarul interimar al Capitelei nu înțelege acest lucru. Ne holbăm la Arena Națională ca la drobul de sare din povestea lui Creangă. Dacă vreți ca lumea să-și amintească de dumnevoastră nu mai pierdeți timpul cu afișe electorale, ci luați decizii! Adresez public Primăriei Capitalei rugămintea de a lăsa stadionul în administrarea FRF. Îi transmitem un ultimatum: așteptăm până la mâine la prânz decizia Primăriei Capitalei. Dacă până mâine la prânz nu primim un răspuns, mergem la Cluj și transformăm Clujul în capitala fotbalului românesc”, a spus Răzvan Burleanu.

 

Șeful FRF a amintit că Parlamentul a votat o lege care permite redeschiderea Arenei Naționale sub asumarea răspunderii, până când Primăria Capitalei obține avizul pentru securitate la incendiu.

Solicitarea șefului FRF vine cu mai puțin de o lună înainte de meciul amical dintre România și Spania. În cazul în care Arena Națională nu va fi deschisă, amicalul se va juca pe 27 martie la Cluj.