Confidenţialitate

Ședință la PSD – social-democrații ar putea anunța oficial că nu-l susțin pe Ungureanu la șefia SIE – AUDIO

Este ședință cu mare miză astăzi la PSD – social-democrații s-au reunit pentru a stabili cum votează în cazul nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

E de așteptat ca decizia să fie una de respingere a acestei propuneri.

Liderii social-democraţi s-au reunit în absenţa preşedintelui formaţiunii, aflat în Turcia, în convalescenţă după operaţia la genunchi.

La intrarea în sediul PSD, înainte de ședință, liderii social-democrați și-au păstrat mesajul transmis și în zilele trecute: acela de respingere a propunerii privind numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefie SIE. Coordonatorul PSD – Liviu Dragnea – speră ca propunerea președintelui Klaus Iohannis să nu treacă de Parlament:

 

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De asemenea la ședința PSD participă și premierul interimar Gabriel Oprea. Liderul UNPR spune că relația dintre partidul pe care-l conduce și PSD funcționează foarte bine. Asta deși Gabrile Oprea a precizat în mai multe rânduri că UNPR va vota în favoarea nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Pe de altă parte, în PSD se discută și strategia care ar trebui urmată în perioada următoare, în condițiile în care Victor Ponta se află tot în Turcia.

Premierul spunea că va reveni în țară în cel mult 2 săptămâni, pentru că deocamdată nu poate pune piciorul jos, precizând că nu vrea să revină la palatul Victoria în scaun cu rotile.

Liderul PSD Vrancea – Marian Oprișan – e de părere că șeful Guvernului ar fi trebuit să vină în țară.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Să mai spunem că premierul a precizat că atunci când se va întoarce, se va prezenta și la DNA. Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni-Rovinari.