Se reiau partidele din Liga Campionilor

În aceasta seară se reiau partidele din Liga Campionilor, competiţie întreruptă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Un singur se român se mai află angrenat în această competiţie, dar are şanse mici să intră pe teren. Este vorba despre Ciprian Tătăruşanu, de la Olimpique Lyon.

Meciurile programate pentru azi, de la ora 22, sunt Manchester City – Real Madrid şi Juventus Torino – Olimpique Lyon. Pentru echipa din Lyon, portatul Ciprian Tătăruşanu se va afla, cel mai probabil, pe banca de rezervă. În tur, echipa românului a învins-o pe Juventus cu 1 la 0.

Mâine, tot de la ora 22, se joacă Barcelona – Napoli şi Bayern Munchen – Chelsea. Meciurile tur ale acestor partide s-au disputat în la februarie, dar între timp, competiţia a fost întreruptă din cauza pandemiei.

O parte dintre echipe au apucat totuşi să îşi dispute partidele din şaisprezecimile Ligii Campionilor. Deja calificate în faza următoare, care va începe chiar săptămână viitoare, sunt Atalanta, Paris Saint Germain, Leipzig şi Atletico Madrid.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS