Se redeschide segmentul de autostradă dintre Șoimuș și Simeria

Segmentul de autostradă dintre nodul rutier Şoimuş şi Simeria va fi redeschis traficului vineri, începând cu ora 12:00, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Redeschiderea traficului rutier este posibilă ca urmare a faptului că antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în acelaşi mod ca înainte de închiderea circulaţiei prin nodul Şoimuş, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Şoimuş, semnalizate corespunzător. De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeaşi bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă, precizează CNAIR.

Deși ceruse termen până în 29 noiembrie pentru a finaliza conexiunea lotului 4 cu A1, constructorul a terminat mai devreme.

Adică a avut nevoie de doar o zi în plus pentru a termina legătura.

Circulaţia rutieră a fost închisă pe acest segment, începând din 10 octombrie, pentru realizarea unei conexiuni între sectorul de autostradă Deva – Orăştie şi lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva care este încă în lucru.

Astfel, de la prânz, șoferii pot circula din nou pe aici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS