Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri. DN67 C Novaci – Rânca a fost închis din cauza viscolului.

La această oră,  în judeţul Braşov traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN1 Braşov – Ploieşti. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri și pe alocuri, sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN1A Cheia – Săcele.

Trafic îngreunat din cauza vântului este și pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti.

Centrul Infotrafic anunţă că la ora transmiterii acestei ştiri, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti traficul rutier este îngreunat din cauza vântului puternic şi a lapoviţei care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.

DN67 C Novaci – Rânca a fost închis din cauza zăpezii şi a viscolului, informează Infotrafic, iar la ora transmiterii acestei ştiri turiştii nu sunt lăsaţi nici să urce în staţiune, nici să plece acasă de acolo.

De asemenea, a fost închis drumul care urcă din staţiunea Sinaia la Cota 1.400 din Masivul Bucegi, după ce o maşină a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, trei persoane fiind rănite.

În judeţul Iaşi, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN28A Târgu Frumos – Paşcani – Moţca. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri și pe alocuri, sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN2 Târgu Frumos – Botoşani.

 

Începând cu ora 17.15, circulația rutieră a fost redeschisă, fără restricții de tonaj, pe DN 13B, km 0+000 – 51+051, între localitățile Gheorghieni  și Praid. Circulația fusese restricționată pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 7,5 tone din cauza condițiilor meteo nefavorabile, coroborat cu blocarea suprafeței carosabile de către un autotren neechipat specific sezonului rece.

Dacă la munte zăpada face probleme, în alte regiuni ale țării ploaia densă îngreunează circulația. În judeţul Giurgiu, pe DN6 Ghimpaţi – Mihăileşti se circulă îngreunat din cauza ploii şi a vântului puternic, iar pe unele sectoare rutiere sunt condiţii de formare a poleiului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere  la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS