Se caută “Un bărbat pentru Sara”, la Grădina de Vară Herăstrău, pe 29 iulie

Finalul lunii iulie va fi prilej de bucurie pentru iubitorii de teatru şi, mai ales, de comedie, la Grădina de Vară Herăstrău a teatrului Constantin Tănase.

Pe 29 iulie, publicul are ocazia să vadă piesa “Un bărbat pentru Sara”, în care cea mai trăsnită mătuşă, Martha Hastings (Emilia Popescu) caută perechea potrivită pentru nepoata ei, tânăra avocată de success Sara Hastings (Diana Cavallioti).

Drumul spre fericirea conjugală trece prin mâinile lui Noogie (Marius Rizea), un gangster atipic transformat în peţitor de ocazie, de care belelele se ţin scai. Lucrurile iau o turnură incitantă când în apartamentul Sarei ajunge Brandon (Andi Vasluianu), un finanţist reputat a cărui viaţă pare să fi intrat pe făgaşul ideal alături de Heather (Andreea Vasile).

Cum se încurcă şi descurcă iţele în această comedie veţi afla în seara spectacolului, într-un un joc fierbinte în care schimbul de păreri despre căsătorie și despre defectele unui posibil soț fac deliciul publicului.

După patru luni de pauză, reîntâlnirea cu lumea teatrului începe pe 26 iulie cu noua montare a piesei Gaiţele, regizată de Gelu Colceag. Continuă pe 29 iulie cu “Un bărbat pentru Sara” şi se încheie pe 31 iulie cu “Azi nu! Poate mâine!”.

Luna august aduce două noi motive de încântare: echipa formată din Medeea Marinescu, Marius Manole/Andi Vasluianu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman vine pe scena Grădinii de Vară Herăstrău cu “All Inclusive” pe 11 august şi “Pe o pânză de paianjen” pe 12 august.

Spectacolele se desfăşoară cu aplicarea unui set de reguli privind prevenirea răspândirii SARS-COV2.

Pentru detalii şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro şi urmăriti pagina de Facebook Cortina Ag Teatru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS