Scrisori motivaţionale în drum spre şcoală, într-un autobuz RATB

Elevii, părinţii şi bunicii care vor merge la şcoală, joi, în jurul orei 08.00, cu autobuzul liniei 131, vor găsi plicuri cu scrisori motivaţionale, scrise caligrafic, pregătite de Asociaţia Arta Nu Muşcă, aşezate pe scaunele din autobuz, precum şi pe ferestrele şi pereţii vehiculului, a anunţat Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Membrii asociaţiei au pregãtit 300 de epistole cu sigiliu, adresate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce un zâmbet. Fiecare destinatar este încurajat sã deschidã scrisoarea, iar după ce o citeşte poate să o păstreze sau să transmită bucuria către un alt călător, informează RATB.

Un autobuz cu scrisori va pleca pe linia 131, la ora 07.30, de la Capăt de linie Complex comercial Băneasa (Ikea), pe traseul: Aeroport Băneasa, Pod Băneasa, Gara Băneasa, Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Dorobanţilor, Liceul I.L.Caragiale, Perla, ASE, Piaţa Romană şi retur.

Elevii s-au întors la şcoală luni, pentru 35 de săptămâni de cursuri. Noul an şcolar are o vacanţă de primăvară mai mare şi se încheie cu o săptămână mai devreme, pe 16 iunie 2017.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare