Scrisori călătoare în tramvai

300 de epistole cu sigiliu și decorate cu tricolorul se vor regăsi, atât pe scaune, cât și pe ferestre, cu scopul de a le aduce un zâmbet și de a le reaminti călătorilor de lucrurile simple.

Evenimentul va avea loc pe 28 iunie, la ora 8:00, în tramvaiul 1 din Bucureşti.

După cele două ediții de la metrou și tren, unde călătorii au fost surprinși de 1600 de scrisori caligrafice cu mesaje motivaționale, inițiativa socială continuă în alt mijloc de transport în comun: tramvaiul din București.

Plecarea se va face din Depoul Dudeşti, urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.

De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria către un alt călător.

scrisori calatoare (2)

Evenimentul “Scrisori călătoare în tramvai” este o iniţiativa ce aparţine proiectului “Livrez Dragoste” (livrezdragoste.ro).

Livrez Dragoste este un serviciu contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, lansat în martie 2014 şi fondat de Loredana Munteanu şi Cristina Dobrescu, cele două tinere care au creat această afacere, dornice să relanseze această elegantă formă de comunicare.

“În vremuri dominate de mesaje virtuale, a trimite o scrisoare devine gestul care face diferenţa, deschide noi dialoguri şi emoţionează. Mai mult, creează amintiri”, menţionează cele două tinere.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS