Confidenţialitate

Schimbare în fruntea Europa Top Hit. Pe primul loc revine The Motans feat Delia – Weekend

Piesa momentului, The Motans feat Delia – ”Weekend”, își face loc și în fruntea Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii, stabilit cu ajutorul voturilor ascultătorilor Europa FM exprimate pe europafm.ro.

La finalul lunii martie, în fruntea clasamentului s-a mai aflat pentru două săptămâni consecutiv piesa The Motans feat. Delia – ”Weekend”.

Conform statisticilor oferite de Media Forest, single-ul Delia și The Motans – “Weekend” a fost difuzat de aproape 200 de ori pe radiouri, devenind în prezent cea mai difuzată piesă din România.

Și în mediul online, piesa “Weekend” a ajuns la aproape 15 milioane de vizualizări.

Single-ul “Weekend” a fost compus de The Motans și produs de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm), cel care a colaborat cu The Motans și pentru single-urile “Versus”, “Tu” și “100 RPM”.

În spatele proiectului The Motans stă un tânăr artist, Denis Roabes, care s-a lansat de curând pe piața muzicală. Piesele sale au fost foarte bine primite de către publicul din România, însă în mod singur single-ul cu care a cucerit topurile radiourilor este “Weekend”, lansat împreună cu Delia.

Pe locul doi în Europa Top Hit coboară fostul number 1 – Ed Sheeran – ”Shape Of You”, în timp ce pe locul trei se instalează Katy Perry – ”Chained To The Rhythm”.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit