Scena Europa FM LIVE pe plajă prinde formă

Cu două zile înaintea concertului anului de pe litoralul românesc, uriaşa scenă de pe plaja dintre Venus şi Saturn este aproape gata.

Scena care va găzdui Europa FM LIVE pe plajă duminică, de la ora 20:00, este aproape gata. Ea va avea şi trei ecrane gigant pe care vor putea fi citite mesajele postate de voi pe pagina de Facebook Europa FM, dar unde vor fi proiectate şi câteva suprize pentru spectatori.

Întregul concert Europa FM LIVE pe plajă va putea fi ascultat în direct şi pe frecvenţele Europa FM sau online pe europafm.ro.

Sorin Niculescu va lua pulsul pregătirilor duminică seara, din studioul central Europa FM, cu ajutorul colegilor George Zafiu, Bogdan Miu, Toader Păun şi Florin Badea, care vor prezenta spectacolul de la malul Mării Negre.

Duminică, Europa FM va face atmosferă pe plaja dintre Venus şi Saturn alături de unele dintre cele mai populare trupe româneşti, pentru prima dată live pe aceeaşi scenă. Ştefan Bănică, Loredana, Holograf, Horia Brenciu şi Direcţia 5 vor cânta în cadrul showului Europa FM LIVE pe plajă, duminică, de la ora 20:00.