Confidenţialitate

Scandal la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești Vâlcea. Directorul amenință o asistentă medicală folosind un limbaj licențios | AUDIO

Directorul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești Vâlcea este cercetat penal pentru purtarea abuzivă și amenițare. De asemene, Consiliul Județean Vîlcea face o anchetă internă.

UPDATE: Directorul Spitalului din Drăgoești a fost suspendat din funcție după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care acesta amenință o asistentă medicală folosind un limbaj licențios.

Conflictul dintre asistenta medicală și directorul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești Vâlcea a avut loc la sfârșitul anului trecut. Totul a pornit de la o nemulțumirea legată de neîndeplinirea unor atribuții de serviciu.

Certurile dintre cei doi aveau loc frecvent chiar și în prezența altor angajați. Uneori, directorul o amenința pe femeie cu bătaia sau că le va face rău copiilor ei.

De frică, asistenta medicală l-a înregistrat pe manager și a depus plângere la poliție. În înregistrarea care apărut în spațiul public directorul spitalului de Psihiatrie Dragoești, Edward Stanca, folosește un limbaj amenințător și licențios la adresa angajatei.

Există un moment pe înregistrare în care femeia se teme că este lovită de către managerului unității medicale și țipă.

Potrivit purtătorului de cuvânt la IPJ Vâlcea, poliția Prundeni a făcut cercetări în acest caz iar dosarul penal de amenințare și purtarea abuzivă este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Edward Stanca, directorul spitalului, a declarat pentru Europa FMși-a cerut scuze asistentei medicale, conflictul dintre ei la locul de muncă a încetat și că instanța urmează să se pronunțe.

Consiliul Județean Vâlcea, administratorul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, a demarat o anchetă disciplinară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Nicoleta Ene