Satu Mare: Un om de afaceri, cercetat pentru ultraj după ce a dat cu mașina peste un polițist care îl oprise în trafic

Un om de afaceri din Satu Mare este cercetat sub control judiciar, după ce a luat pe capota mașinii un polițist care îl oprise pentru controlul documentelor și constatase că are permisul suspendat, după incident șoferul fugind și fiind prins de colegi ai agentului.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul Tribunalului Satu Mare, incidentul a avut loc marți seară, pe strada Careiului din Satu Mare, unde o patrulă formată din doi polițiști a oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat

“În timp ce unul dintre poliţişti făcea verificări pentru stabilirea identităţii şoferului, acesta a pus autoturismul în mişcare, cu toate că celălalt poliţist se afla în afara autoturismului. Fiind somat să oprească autovehiculul, șoferul şi-a continuat deplasarea cu poliţistul pe capota autoturismului, pe o distanţă relativ scurtă, după care poliţistul a sărit de pe capotă, fără a suferi vătămări corporale sau alte leziuni”, se arată în documentul citat.

Şoferul, în vârstă de 54 de ani, și-a continuat deplasarea și a fost oprit apoi pe bulevardul Lucian Blaga de către un alt echipaj de poliție, anchetatorii spunând că și acolo bărbatul ”a continuat să aibă un comportament necorespunzător faţă de poliţişti”.

Bărbatul este cercetat pentru ultraj, dosarul fiind în cercetări la Parchetul Judecătoriei Satu Mare, care au decis măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul este omul de afaceri Vasile Seichei din municipiul Satu Mare, care în ultimii ani a fost implicat în mai multe scandaluri, fiindu-i întocmite dosare penale.

”Este o persoană agresivă. Avea permisul suspendat şi de aceea a vrut să plece, deşi fusese oprit regulamentar”, au spus sursele citate.

Presa locală a scris că în ultimii ani omul de afaceri a agresat mai multe persoane, între care un polițist de frontieră și un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS