Satu Mare: Brad cărat cu ambulanța

Un medic din Satu Mare a filmat, azi dimineaţă, în trafic, o ambulanţă care transporta un brad de Crăciun.

În urma imaginilor publicate pe internet conducerea instituţiei a anunţat o anchetă internă. Un angajat şi-a asumat greşeala şi a spus că a transportat un brad donat instituţiei.

”Alo? 112? Veniţi vă rog, moare bradul! O altă dovadă de românism! Ambulanţa transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: «de aia nu avem ambulanţe pentru cazuri grave, că suntem nevoiţi să cărăm tot feluri de nimicuri!» Oare la aceste nimicuri s-a referit?”, a scris medicul pe Facebook, unde a postat imaginile.

Ulterior, medicul a declarat pentru News.ro că a filmat scena pe strada Marsilia, marţi la ora 10.40. Directoarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Gabriela Opriş, a declarat că s-a început deja o anchetă internă.

”Acum se derulează ancheta internă. Din primele cercetări vă pot spune că şeful de garaj şi-a asumat această greşeală. El a folosit o ambulanţă pentru a transporta un brad care a fost primit de instituţia noastră prin donaţie şi care va fi împodobit pentru un spectacol care va avea loc duminică pentru copiii angajaţilor noştri. Eu nu ştiam că va folosi o ambulanţă la acest transport”, a spus Opriş.

Conform sursei citate, vehiculul este o ambulanţă de tip A pentru transport pacienţi, nu una de intervenţii la urgenţe. ”Această maşină este folosită de trei ori pe săptămână pentru transportul bolnavilor la dializă la Cluj, respectiv luni, miercuri şi vineri, astfel că astăzi (marţi – n.r.) nu era programată pentru cursă”, a spus directoarea.

O alta dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: "de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să CĂRĂM tot feluri de nimicuri!". Oare la aceste nimicuri s-a referit? Rușine!

Posted by Călin Culcean on Tuesday, 13 December 2016