Sărbătoarea ”Star Wars” va fi transmisă prin live streaming

Star Wars Celebration Europe, un eveniment care se va desfăşura la Londra, pe parcursul a trei zile, începând din 15 iulie, va fi transmis prin live-streaming pe YouTube şi pe site-ul StarWars.com, scrie hollywoodreporter.com.

Vor fi transmise discuţiile celebrităţilor cu publicul, interviuri cu fani ”Star Wars” şi creatori, precum şi imagini de la eveniment, între care şi ”Rogue One: A Star Wars Story”, cu regizorul Gareth Edwards şi Kathleen Kennedy, preşedintele Lucasfilm.

Anunţul transmiterii evenimentului a fost făcut prin seria ”The Star Wars Show”, difuzată săptămânal pe YouTube de compania de producţie de film Lucasfilm.

Cel mai recent film din franciza ”Războiul stelelor”, intitulat ”Star Wars: The Force Awakens”, regizat de JJ Abrams, a fost lansat în decembrie 2015 şi a obţinut încasări de 2,03 miliarde de dolari pe plan mondial.

Franciza cinematografică ”Star Wars”, creată de cineastul George Lucas, cuprinde, deocamdată, şapte filme SF, cu o acţiune plasată într-o galaxie îndepărtată.

În anul 2012, studiourile Disney au cumpărat franciza ”Star Wars” de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

Star Wars Celebration este un eveniment iniţiat în anul 1999, de Lucasfilm, în Denver, Colorado, pentru a sărbători lansarea primului episod din franciza ”Star Wars” – ”Star Wars: Episode I – The Phantom Menace”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS