Confidenţialitate

Șapte motive pentru care ai nevoie de un aspirator de mână în casa ta (P)

Ar trebui ca toată lumea să aibă un aspirator portabil acasă, deoarece este un accesoriu de curățare ușor, confortabil, rapid. Nu ocupă prea mult spațiu și cu el poți curăța firimituri, nisip, păr de animale, praf și ajunge în locuri în care nu poți ajunge cu aspiratorul clasic. Este foarte recomandat dacă aveți copii sau animale de companie. Deși se încarcă de la cablu, sunt ușor de utilizat, deoarece majoritatea sunt fără fir și le puteți folosi chiar și pentru a curăța mașina. Dacă încă nu v-am convins…

7 lucruri pe care le puteți face cu un aspirator de mână

  1. Aspirați în toate sertarele

Curățarea sertarelor nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Dacă, în plus, există multe ustensile în interiorul sertarelor, curățarea devine ceva mai complexă și mai grea. Vestea bună este că pentru a face această sarcină mai puțin inconfortabilă pentru dvs., există opțiuni.

Una dintre ele este utilizarea unui aspirator de mână. Folosiți o duză lungă și subțire pentru a îndepărta toată murdăria care ar fi putut cădea în sertar. Este foarte util, mai ales în bucătărie, unde condimentele, unele cereale sau resturile de pâine sunt de obicei vărsate prin sertare.

  1. Curățați culcușul animalelor de companie

Da, puteți și ar trebui să vă concentrați asupra curățării culcușurilor pentru animale de companie. Amintiți-vă că animalele acumulează o mulțime de păr și apoi îl mută și în zona dvs. de odihnă. Cu un aspirator de mână portabil, veți putea îndepărta toate firele de păr care rămân în zona dvs. și astfel vă puteți păstra patul curat.

  1. Interiorul mașinii

Avantajul aspiratorului de mână portabil este că poate fi transportat oriunde, inclusiv în autovehicul. În plus, aspiratoarele de mână sunt capabile să îndepărteze temeinic murdăria din interiorul mașinilor. Veți lăsa tapițeria ca nouă și aproape fără efort. De asemenea, poate îndepărta murdăria care ajunge pe covorașe sau tapițerie.

  1. Recuperați obiecte pierdute

Ai scăpat pe jos un cercel și nu-l mai găsești? Aspiratoarele de mână pot fi de mare ajutor atunci când vine vorba de găsirea obiectelor mici.

Pentru a face acest lucru, așezați un ciorap sau o bucată de cârpă veche pe duza aspiratorului. Apoi porniți aspiratorul și treceți prin zona în care este posibil să fi pierdut acel obiect. Dacă există orice obiect pe sol, acesta se va lipi de duză.

  1. Colțuri, plinte, uși…

Când curățați casa, cel mai obișnuit lucru este să uitați de colțurile ascunse ale podelei, plinte, colțuri, uși și chiar tavan. Ei bine, cu un aspirator de mână, această problemă poate fi rezolvată.

Nici nu trebuie să urci o scară sau să te apleci. Optează pentru un accesoriu portabil de alungire și îndepărtează toată murdăria.

  1. Spații greu accesibile

De asemenea, murdăria poate ajunge în diverse orificii greu accesibile. Utilizați aspiratorul portabil și îndepărtați rapid praful. Puteți utiliza aspiratorul de mână pentru tot ce aveți nevoie, de la tastatura computerului până la uscătorul de păr. Acest lucru împiedică, de asemenea, unele aparate să se supraîncălzească.

  1. Curățați salteaua și canapeaua

Se petrec multe ore dormind și asta afectează și calitatea saltelei. Dacă doriți ca salteaua să rămână curată și să miroasă bine, se poate realiza cu ajutorul unui aspirator portabil. La fel și cu tapițeria canapelei.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu presărați puțin bicarbonat de sodiu deasupra saltelei. Apoi lăsați-l să acționeze câteva minute și aspirați.

Există mai multe aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când decideți asupra unui model sau altul. În funcție de tipul de casă, utilitatea pe care doriți să o dați aspiratorului sau chiar cine locuiește în casă (există unele care sunt mai murdare decât altele, cu mai mulți copii sau mai multe animale de casă), acestea sunt detalii care vă vor ajuta să vă decideți: puterea, durata de viață a bateriei, timpul de încărcare, tipul de filtre, accesoriile și greutatea aspiatorului.