Confidenţialitate

Săptămâna Porţilor Deschise la ASE

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează, în perioada 27 – 31 martie, cea de-a patra ediţie a Săptămânii Porţilor Deschise.

Liceenii care se pregătesc să devină studenţi în acest an sunt aşteptaţi, între 9.00 – 15.00, pentru a pentru a afla informaţii detaliate despre oferta educaţională și pentru a participa la diverse întâlniri interactive în cadrul instituției de învățământ superior.

Elevii vor putea asista în Aula Magna la prezentări ale celor 11 facultăţi, vor dialoga cu reprezentanţi ai conducerii ASE, cu decani, cadre didactice şi studenţi, vor fi consiliaţi educaţional şi li se vor prezenta perspective şi oportunităţi profesionale pe care le pot avea încă din timpul studenţiei.

La final, elevii, ghidaţi de studenţi-voluntari, vor vizita puncte de interes ale unei viitoare vieţi de student la ASE: biblioteci, amfiteatre, săli de lectură, Muzeul ASE, săli de sport, cămine şi cantina.

‘Conform prestigiosului clasament QS World University Rankings 2017, ASE este în top 301 – 350 din lume în subdomeniul Economie şi Econometrie, ocupând prima poziţie la nivel naţional şi pentru subdomeniile Business şi Management şi Administraţie şi Politici Sociale. Absolvenţii noştri au o bună inserţie pe piaţa muncii. Ultimul sondaj arată că 54% îşi găsesc de lucru în domeniul absolvit în primele trei luni, iar în următoarele trei încă 20%’, menținează conducerea ASE într-un comunicat.

În acest an, Academia de Studii Economice din Bucureşti oferă 6.000 de locuri la licenţă, dintre care peste 2.800 la buget, 5.000 de locuri în cămine, peste 400 de burse ERASMUS şi alte mobilităţi studenţeşti.

Facultăţile ASE oferă 24 de programe de studii de licenţă, cu predare în română, engleză, franceză și germană.