Sănătatea matinalilor, urmărită de cei mai buni medici la Medicover (P)

George, Vlad şi Luca au căutat un meniu sănătos, adaptat pentru fiecare dintre ei, astfel încât să slăbească eficient și să-și mențină energia la cote maxime. Timp de 4 săptămâni, ei au experimentat şi degustat meniurile complete puse la dispoziţie de LifeBox.

Pentru că schimbarea unui regim alimentar sau adoptarea unor noi alimente și a unor restricții e bine să fie monitorizată de specialiști, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia au ales să meargă la Medicover.

Și-au monitorizat sănătatea în tot acest timp cu analize complete la Medicover . Dacă la începutul ”testului” aveau valori peste cele normale, pe parcurs acestea s-au îmbunătățit, iar la final Luca a mărturisit că ”a trecut pe verde”, mai ales în ceea ce privește colesterolul.

Cum le-au ajutat analizele medicale de la Medicover și cum și-au monitorizat sănătatea în ultima lună de zile, Vlad, George și Luca au povestit în direct în Deșteptarea, la Europa FM:

De ce Medicover

Medicover este unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) oferă o gamă completă de servicii clinice de laborator, inclusiv teste de rutină și avansate.

Împreună avem grijă de sănătatea ta!