Samsung Galaxy S10, prezentat ne-oficial

Primele imagini cu Samsung Galaxy S10, dar și detalii despre lansarea Samsung Galaxy S10 și prețul estimat pentru noul model Samsung Galaxy S10 au ajuns în presa de specialitate, în acest weekend.

Potrivit TechRadar sunt luate în calcul două variante cu un display de 6.11-inci, dar și 6.66-inci pentru versiunea 5G. Samsung ar lucra și la o versiune cu ecran mai compact, de doar 5,8 inci. Noul Samsung Galaxy S10 ar aduce îmbunătățiri substanțiale față de modelele Galaxy S8 și Galaxy S9.

Lansarea este așteptată în prima parte a anului 2019, sursele citate de publicațiile din domeniu indicând finalul lunii februarie.

Alte informații, ajunse ”pe surse” în presa de specialitate indică pentru Samsung Galaxy S10 un mod nou pentru camere – ”Bright Night”, care să permită realizarea de fotografii și înregistrări mai luminoase chiar și când nu e suficientă lumină.

Potrivit TechRadar, prețul de pronire pentru noul smartphone vârf de gamă ar fi 690 de euro.

O imagine cu noul Samsung Galaxy S10 a fost publicată de bloggerul Evan Blass, recunoscut pentru legăturile strânse cu industria producătoare de terminale mobile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS