Sâmbătă se desfășoară ultima etapă la rugby pentru Cupa Regelui

Ultima etapă din Cupa Regelui va avea loc sâmbătă, la finalul ei urmând să aflăm cine va accede direct în semifinalele competiţiei, fără a mai susţine meciuri de baraj.

Pentru poziţia de lider se luptă cele mai puternice cluburi din campionatul intern, CSM Ştiinţa Baia Mare, Timişoara Saracens şi Steaua, ele ocupând podiumul turneului în această ordine.

Băimărenii, cu 19 puncte, par favoriţi la locul 1, ei urmând să întâlnească, pe ”Arena Zimbrilor”, pe Dinamo (11 pct), ocupanta locului 4, într-o partidă care se anunţă a fi derby-ul etapei a 7-a.

Campioana en titre, Timişoara Saracens, aflată pe locul 2, cu 18 puncte, va juca acasă cu CSM Olimpia Bucureşti.

Ocupantă a locului 3, tot cu 18 puncte, Steaua, care a fost și liderul clasamentului Cupei Regelui o bună perioadă, va primi, pe teren propriu, replica CS Politehnica Iaşi.

Toate meciurile vor începe la ora 11.00. Din echipe nu vor face parte jucătorii convocaţi la lotul naţional de rugby pentru partidele-test din această lună contra SUA, Canada şi Uruguay.

Dacă formaţia care va termina pe primul loc se va califica direct în semifinală, celelalte trei echipe care vor accede în penultima fază se vor decide după meciuri de baraj, locul 2 urmând să întâlnească locul 7, locul 3 va înfrunta formaţia de pe 6, ultimul meci fiind între locurile 4 şi 5.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS