Sâmbătă are loc a șaptea ediție Swimathon București

Swimathon București are loc sâmbătă, 29 iunie, între 9:00 și 18:00, la Bazin de înot Dinamo – Tolea Grințescu (Strada Barbu Văcărescu nr. 35/ Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9, București).Toți înotătorii strâng bani pentru un proiect în care cred. Începând cu 23 mai, ei au desfășurat campanii de donații pentru proiectul pe care îl susțin, pe platforma www.swimathonbucuresti.ro, și au strâns până acum, împreună, 402.891 lei. Campania de strângere de fonduri continuă până în 31 iulie

24 de proiecte în toate ariile de comunitate (social, sănătate, mediu, educație, civic, persoane cu dizabilități) vor fi finanțate și anul acesta, prin donațiile strânse de echipele de înotători. Aceasta este a șaptea ediție a evenimentului. Din 2013, Fundația Comunitară București a finanțat prin Swimathon 120 de proiecte cu 1.650.000 RON, cu sprijinul a 11.000 donatori. Anul trecut, 4.310 persoane au donat pentru ca proiectele să își crească impactul.

444 de persoane s-au antrenat timp de o lună pentru Swimathon – înotători de performanță sau persoane cu dizabilități, adulți, seniori sau copii. Printre ei se numără și persoane publice, precum Răzvan Florea, primul înotător român care a câștigat o medalie olimpică pentru România la masculin; Bogdan Stelea, fotbalist român; Csaba Asztalos, președinte al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării; Dragoș Pătraru, realizator Starea Nației; Marian Drăgulescu, campion olimpic la gimnastică sau Monica Jitariuc, Managing Partner, MSLGROUP The Practice.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS