Sam Smith, inspirat de femei

Sam Smith a scris deja câteva cântece pentru următorul album, după ce a câștigat trei premii Grammy cu primul său album,In the Lonely Hour. Iar artistele pe care le-a ascultat au avut un efect asupra modului său de a face muzică.

‘Îmi place când oamenii cred că sunt o femeie, e un compliment mare. Tot ce fac este să ascult vocile feminine. Asta înseamnă ca vocea mea a fost influențată de ceea ce ascult’, a spus artistul britanic de 22 de ani.

Sam Smith are gata ‘conceptul’ pentru următorul album, dar nu se grăbește să il lanseze, declarând: ‘Am scris câteva cântece și sunt foarte entuziasmat, dar nu vreau să lansez nimic până când totul este perfect. Creez muzică în mod constant .’

Artistul a fost lăudat pentru onestitatea brutală a versurilor încă de la debut și a promis că va fi la fel și pe noul album, pentru că vrea ca muzica sa să conțină mesaje pentru ascultători. ‘Este importat să transmiți mesaje prin artă, prin muzică. Interviurile durează puțin, cântecele, albumele, videoclipurile și muzica durează o viață.’ a declarat artistul.