Sam Smith emoţionează cu un nou cover Amy Winehouse

Sunt puţini cântăreţi ale căror voci se apropie de cea a regretatei Amy Winehouse, de aceea nu mulţi se încumetă să-i preia piesele. Unul dintre curajoşi este Sam Smith.

Acesta a recunoscut că muzica artistei Amy Winehouse l-a influenţat în cariera sa, motiv pentru care interpretează de ceva vreme cover-urile ei. Cel mai cunoscut este “Tears Dry On Their Own”, cântat şi la festivalul Rock in Rio din septembrie, şi care a fost foarte bine primit de public.

Sam Smith şi-a exprimat încă o dată aprecierea pentru Amy Winehouse joi seară, la BBC Radio 1, când a cântat pentru prima dată “Love Is a Losing Game” într-o manieră foarte emoţionantă.

“Câteodată oamenii uită câţi ani am, cred. […] Aveam 11 ani când a fost lansat „Frank„, şi acel album m-a format ca artist, cu părerile mele despre muzică şi relaţia mea cu muzica.”, a explicat Smith.

Cover-ul va apărea pe albumul reeditat „In the Lonely Hour”, care va conţine şi balada „Drowning Shadows” lansată la începutul acestei săptămâni.

Cântăreţul britanic Sam Smith a stabilit două recorduri mondiale Guinness cu single-ul său, „Writing’s On The Wall”, care apare pe coloana sonoră a filmului „Spectre”, cel mai recent lungmetraj din seria „James Bond”.