Confidenţialitate

Salonul Nautic Internaţional Bucureşti, la Romexpo

Romexpo găzduieşte, de joi până duminică, a 12-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti şi Caravan, Motorhome & Adventure, un eveniment de referinţă pentru pasionaţii de navigaţie şi caravaning.

Potrivit organizatorilor, evenimentul, singurul de acest gen din ţară, se va desfăşura exclusiv indoor.

Alături de ambarcaţiuni, rulote şi autorulote, vor fi prezentate în premieră şi tiny house.

‘Evenimentul reuneşte majoritatea companiilor active din domeniul nautic şi are ca scop promovarea produselor şi serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce îndrăgesc sporturile nautice să se pregătească din timp pentru sezonul estival. La expoziţie veţi putea viziona şi cumpăra ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi de provenienţă autohtonă, dar şi din import, caiace, canoe, precum şi motoare inboard sau outboard, plăci de surf şi windsurf, echipamente de orientare, comunicare şi control. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigaţie, kite-surf, windsurf şi scufundări sau ofertele de yacht charter. Salonul nautic nu este doar un spaţiu de prezentare şi vânzare, nu este doar un loc în care poţi să compari produsele şi să profiţi de promoţiile special pregătite pentru acest eveniment, este un loc de întâlnire şi socializare pentru cei ce împărtăşesc aceeaşi emoţie’, spun organizatorii.

Programul de vizitare este joi între orele 10.00-18.00, vineri şi sâmbătă între 10:00 şi 19:00, şi duminică între 10:00-17:00.

Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 30 de lei sau pe bază de invitaţie.