Salonul Calului, cel mai mare eveniment de echitație, la ediţia a IV-a – GALERIE FOTO

Clubul de echitație Equestria aniversează anul acesta 5 ani de la înființare și anunță un calendar competițional bogat, cu 9 evenimente sportive, dedicate atât adulților, cât și copiilor, atât profesioniștilor, cât şi amatorilor.

Onorat în 2014 cu titlul Înaltului Patronaj de către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, Salonul Calului, cel mai important şi complex eveniment ecvestru din țară, revine anul acesta, în ediția a IV-a, cu o nouă structură: etapa I: 24-26 aprilie; etapa a II-a: 5-7 iunie; etapa a III-a: 24-26 iulie; finala: 24-27 septembrie.

Prima etapă a evenimentului Salonul Calului a avut loc joi, 23 aprilie, iar vineri, 24 aprilie, au loc primele probe sportive. Pe parcursul celor trei zile de concurs, probele sportive se vor adresa profesioniştilor ȋn primul rând, dar şi amatorilor, sportivilor debutanți, juniorilor şi copiilor.

Aceştia vor participa la 14 probe de sărituri peste obstacole cu diferite bareme: probe cu baraj, probe de ştafetă, probe de ȋndemânare călare, probe la cronometru.