Saint Denis, Franța: Doi suspecți împușcați de forțele speciale

Operațiune antiteroristă în plină desfășurare în capitala Franței. În nordul Parisului în zona Saint Denis au început să se audă în jurul orei locale 4:30 – 5:30 ora României –  împușcături puternice, focuri de armă automată și explozii.

Saint Denis este cartierul în care se află stadionul național STADE de FRANCE, una dintre țintele teroriștilor în atacurile de vineri seară.

Operațiunea poliției este legată de căutările unui așa numit – al nouălea atacator– despre care se bănuiește că ar fi reușit să fugă vineri dupa atacurile teroriste.

Potrivit relatărilor presei franceze, în timpul operațiunii din această dimineața, doi sau trei bărbați s-au baricadat într-un apartament și s-au angajat într-un schimb de focuri cu forțele speciale franceze.

Cel puțin un polițist a fost rănit în timpul intervenției.  Străzile din zonă au fost închise,  s-a suspendat circulația metroului și a tramvaiului în Saint Denis iar locuitorii au fost sfătuiți să rămână în case și să se îndepărteze de ferestre. Școlile vor rămâne astăzi închise în această zonă din Nordul Parisului, vom reveni cu detalii.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS