Confidenţialitate

Sahtior Doentsk s-a calificat în optimile de finală ale Europa League

Echipa lui Mircea Lucescu a câștigat cu 3-0 în deplasare la Schalke 04
După 0-0 în tur, Sahtior a deschis scorul prin Marlos în prima repriză. Celelalte goluri au fost marcate de Ferreyra și Kovalenko.
Și Radu Ștefan merge mai departe cu Lazio. Fundașul român a fost titular în victoria 3-1 cu Galatasaray și a pasat pentru ultima reușită a echipei sale.
În schimb, Napoli, cu Vlad Chiriches integralist a remizat 1-1 cu Villarreal și a fost eliminată, fiindcă a pierdut prima manșa cu 0-1. Nici echipa lui Ciprian Tătărușanu , Fiorentina nu va mai continua competiția, învinsă cu 3-0 la Londra de Tottenham. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, la centru cu Ovidiu Hațegan.
Au fost câteva meciuri spectaculoase aseară. Învinsă în tur cu 3-2 de St Ettiene, FC Basel s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. Francezii au egalat la 1 în minutul 90 și erau calificați dar Zuffi a răsturnat situația două minute mai târziu. Deasemenea, Olympiakos Pireu a egalat scorul general al întâlnirii cu Anderlecht, 1-1 și s-a mers în prelungiri. Belgienii au marcat de două ori și au eliminat-o pe campioana Greciei.
În fine, Manchester United a spălat rușinea înfrângerii 1-2 din Danemarca și a zdrobit-o pe Midtjylland, 5-1.
În optimile Europa League s-au mai calificat Fenerbahce, Atletic Bilbao, Sparta Praga, Bayer Leverkussen, FC Liverpool, Valencia, Borussia Dortmund și FC Sevilla.