Șahiști se întrec duminică în finala „Grand Prix Megachess la Mega Mall”

Etapa finală a primei ediții „Grand Prix Megachess la Mega Mall” se va desfășura duminică, în Mega Mall București. Copiii cu vârsta sub 11 ani se vor întrece într-un concurs de șah rapid, ultima competiție din seria de șase etape, organizată de Academia de Șah.

Evenimentul se va desfășura la nivelul doi și se adresează copiilor cu vârsta sub 11 ani, care au cunoștințe de șah la nivel începător sau intermediar. Înscrierea în competiție se va face în limita locurilor disponibile, pe baza taxei de participare în valoare de 50 lei.

Competiția „Grand Prix Megachess la Mega Mall” va debuta la ora 10:00 și va fi precedată de sesiunea de înregistrare a participanților și ședința tehnică. Se va desfășura în șapte runde, sistem elvețian, iar, pe durata fiecărei partide, un jucător va avea la dispoziție 10 minute. În cazul jucătorilor cu punctaj final egal, departajarea se va face respectând următoarea ordine în criterii: Bucholtz mediu, Bucholtz, Progresiv, numărul de victorii. Rezultatele vor fi disponibile și pe www.chess-results.com.

Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, începând cu ora 14:00, în cadrul căreia vor fi premiați, separat de clasamentul ultimei etape, câștigătorii finali ai competiției de șah.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS