Confidenţialitate

S-au stabilit semifinalele turneului WTA de la Dubai

Elveţianca Jil Teichmann s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Dubai, învingând-o cu un dublu 6-3 pe americanca Cori Gauff, într-o partidă disputată, joi, în cadrul acestei competiţii de categoria WTA 1.000.

Jil Teichmann se va lupta pentru un loc în finală cu cehoaica Barbora Krecikova, care a dispus la rândul ei, cu 6-0, 6-2, de rusoaica Anastasia Potapova, notează Agerpres.

În cel mai spectaculos meci din sferturile de finală, belgianca Elise Mertens a salvat trei mingi de meci setul secund al partidei cu americanca Jessica Pegula, de care a dispus în final cu 5-7, 7-5, 6-0, după 2 ore şi 47 minute de joc.

Elise Mertens o va avea ca adversară în semifinale pe spaniola Garbine Muguruza, care a eliminat-o tot în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, pe belarusa Arina Sabalenka, favorita numărul 3.

A fost a doua victorie consecutivă obţinută de Mugurza în faţa jucătoare din Belarus, pe care a învins-o şi săptămâna trecută, în drumul său spre finala turneului de la Doha, pierdută în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

Turneul de la Dubai este dotat cu premii totale în valoare de 1.835.490 dolari.