S-a stabilit programul pentru Zilele Bucureștiului: concerte, expoziţii şi spectacole în aer liber

La mijlocul lunii septembrie, vor fi organizate zeci de evenimente în Piaţa Constituţiei, Parcul Cişmigiu şi Parcul Herăstrău, pentru a marca împlinirea a 557 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului.
Astfel, în perioada 16-18 septembrie vor fi organizate concerte, expoziții, ateliere, spectacole de teatru, parade, plimbări cu trăsuri și teatru pentru copii.

În data de 17 septembrie, începând cu ora 17:00, în Piața Constituției, Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, organizează un concert pop-rock în cadrul căruia vor cânta Andra, Ștefan Bănică Jr, Zdob și Zdub, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Sore, Loredana, Ruby, Connect-R, Gabriel Cotabiță, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyic, Proconsul, Phoenix sau Lidia Buble.

Vor avea loc și spectacole de teatru de stradă, susținute de trupe din Spania, Italia sau Franța, iar clovni, păpuși uriașe, fluturi și dansatori luminosi se vor plimba printre spectatori, anunță Primăria Capitalei printr-un comunicat de presă .

În perioada 16-18 septembrie, „Povești de București”, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, un eveniment care va îngloba spectacole artistice, o paradă a costumelor de epocă, o „bătair cu flori”, plimbări cu trăsuri, teatru pentru copii, muzică de promenade, echilibristică pe monociclu și un târg cu produse lucrate manual. Tot în Parcul Herăstrău, pe Aleea Michael Jackson, actorii Teatrului Masca vor susține spectacole de parade și de statui vivante.

În parcul Cișmigiu, Foișorul din centrul grădinii va fi transformat într-un circ, iar copiii vor învăța să facă jonglerii sau să își țină echilibrul, în cadrul evenimentului ce se va intitula „Școala de circ”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare