Confidenţialitate

S-a redeschis circulația rutieră pe Podul Grant pe sensul Crângași-Turda

Duminică s-a redeschis circulația rutieră pe Podul Grant pe sensul Crângași-Turda. Se circulă pe cele două linii de tramvai și pe bretelele de acces care au fost extinse.

Amintim, Podul Grant a fost închis în octombrie anul trecut pentru lucrări de modernziare.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

“Suntem pe Podul Grant, am promis că pe 31 martie dăm drumul la circulaţia pe acest sens, ne-am ţinut de cuvânt. Mulţumesc administraţiei străzilor şi constructorului. În plus, dăm drumul şi pe bretelele de acces, din punctul de vedere al traficului şi am dat drumul deja pe cele două linii de tramvai. Din punctul de vedere al traficului nu mai există restricţii”, a precizat Dan, într-o conferinţă de presă organizată pe Podul Grant.

Urmează o nouă serie de lucrări la pod, fără să afecteze, însă traficul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

“O lucrare care costă cu totul 50 de milioane de lei. Mai avem de făcut dedesubt, pe structura de rezistenţă, dar lucrări care nu afectează deloc traficul. Lucrările se vor termina în august, anul acesta, cu un an mai devreme decât era prevăzut în contract. Ăsta este avantajul de a lucra cu firme private, în loc de companii municipale care, chiar dacă vor, nu au expertiza şi experienţa de a face tipul ăsta de lucrări”, a afirmat primarul.

Foto: Facebook / Nicușor Dan