S-a lansat oficial SpotMedia.ro, publicația online realizată de fosta echipă a Ziare.com

Luni, s-a lansat site-ul media quality SpotMedia.ro, construit în mai puțin de 10 zile de fosta echipă a Ziare.com, care acum își asumă o altă provocare, un concept editorial nou pentru România – jurnalismul constructiv, orientat spre soluții.

SpotMedia.ro beneficiază de un concept grafic integrat și spectaculos, realizat de Mihai Munteanu, orientat către o excelentă experiență a utilizatorului pe site, totodată reflectând și personalitatea Echipei.

Echipa de content a SpotMedia.ro realizează în fiecare zi interviuri, anchete, reportaje, campanii care explică ceea ce se întâmplă, identifică problemele, responsabilii pentru rezolvarea acestora și indică posibile soluții.

“Patru lucruri credem că ne definesc, ca echipa de jurnaliști: facem presă quality, avem conștiința că suntem în slujba oamenilor, ne facem meseria cu pasiune și ne place să inovăm.
Am făcut imposibilul în mai puțin de 10 zile și acum începem să construim. Acum ne-am pus în cap să facem jurnalism constructiv – să scriem despre provocările de zi cu zi din viața oamenilor, dar să găsim și soluții.

Și asta pentru că, de prea multă vreme, agenda publică e făcută fără să se țină seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanentă, incertitudinea, informațiile negative care abundă fac să pară că totul este negru și fără speranță. Și ne-am întrebat: ce-ar fi să punem accentul pe resurse, viitor și speranță? Fără să cosmetizăm realitatea, fără să ignorăm lucrurile importante mai puțin plăcute care se întâmplă.

Va ajuta, este nevoie de această perspectivă diferită? Rămâne de văzut, însă este noul nostru pariu și credem că îl vom câștiga, pentru că ne cunoaștem cititorii, alături de care am învățat și crescut și până acum. Așadar, să schimbăm împreună în bine lumea în care trăim! Spot on!”, transmite echipa SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro lucrează cu regia de publicitate InternetCorp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS