S-a lansat Hamburgerul “Infarct”, un hamburger de 20.000 de calorii

Vlad Petreanu şi George Zafiu v-au prezentat în Deşteptarea noua invenţie a americanilor: un hamburger de 20.000 de calorii.

Hamburgerul ‘Infarct’, lansat în SUA printr-o campanie publicitară cu temă spitalicească şi multă ironie, devine o celebritate mondială după ce unii dintre consumatorii lui au început să moară

În Las Vegas există un restaurant numit ‘Grătarul Atac de Cord’, unde poate fi comandat cel mai consistent hamburger din lume.

E vorba de un hamburger de 20.000 de calorii – cam cât ar fi necesare unei persoane normale timp de 10 zile.

Prin comparaţie, un hamburger de la McDonald’s are 500 de calorii.

Recent, purtătorul de cuvânt al acestui restaurant a murit tocmai din cauza unui atac de inimă. Era obez. Patronul localului a declarat că moartea angajatului său a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla, pentru că acum restaurantul a căpătat o notorietate mondială.

Când intri în restaurant, trebuie să accepţi să fii îmbrăcat în pijamale de spital. Te ajută chelneriţe îmbrăcate (sau dezbrăcate) în costume de asistente medicale.

Dacă ceri vin, îţi este adus în pungi de perfuzie, pe stative de perfuzie.

Condiţia e că, dacă nu poţi mânca tot, vei fi bătut la fund de una dintre asistente cu o paleţică.

Hamburgerul ‘Infarct’ e un turn de jumătate de metru înălţime care conţine 8 bucăţi de carne, vreo 8 felii de brânză, ceapă, roşii, salată, maioneză şi ketchup. Costă 22 de dolari. Pentru încă 8 dolari, poţi adăuga 40 de felii de bacon prăjit. Totul se pune între două capace de chiflă, ca orice alt hamburger.Are, cu totul, 2 kg de carne tocată.

‘Măcar nu mănânci multă pâine’, au remarcat Vlad Petreanu şi George Zafiu în Deşteptarea, matinalul no.1 în România.