Confidenţialitate

S-a deschis al doilea centru de vaccinare de tip drive-thru din București, în Sectorul 6

Este primul centru de tip drive-thru privat.  Acolo se vor face vaccinări în fiecare zi, direct în mașină, între orele 08.00 și 20.00. În perioada următoare, vor fi deschise și alte centre de acest tip în București.

Este al doilea centru din București în care se face vaccinarea din mașină. Este deschis în parcarea Metro Militari din Sectorul 6.

La inaugurare au luat parte primarul Sectorului 6 și prefectul Capitalei. Mai întâi, primarul Ciprian Ciucu a precizat că noul punct de vaccinare se află într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre Autostrada 1.  „Dacă plecați în țară pe A1, luați-vă câteva minute și mergeți să vă vaccinați”, a mai spus edilul.

„Vedem o mobilizare foarte bună a mediului privat, Primăria Sectorului 6 va susține acest proiect.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Noul centru de vaccinare va funcționa zilnic în intervalul orar 8.00-20.00. Prefectul spune că vor urma și alte puncte Drive Thru:

„Primul drive-thru privat se deschide astăzi și sper să fie cât mai mulți oameni care se vaccinează aici. Este primul dintr-o serie de trive-thru-uri care se vor deschide pe suprafața Bucureștiului.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Centrul de vaccinare Drive Thru din zona Militari a fost organizat cu sprijinul Prefecturii, al Jandarmeriei și al Serviciului de Telecomunicații speciale.

  • Alexa Stănescu