Russell Crowe a dedicat câteva piese noi unui corb care îi poartă numele

Actorul Russell Crowe, câştigător al unul premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, a dedicat câteva melodii unui corb care nu poate zbura, botezat Russell Crow de către femeia care îl îngrijeşte, potrivit BBC.

Corbul a fost salvat de Helen Motteram, care l-a adoptat şi îl tratează ca pe un membru al familiei.

Fiind impresionat de povestea corbului, publicată pe internet, actorul Russell Crowe i-a dedicat acestuia câteva melodii pe Twitter.

”Minunat! Ce femeie amabilă este Helen să aibă grijă de săraca pasăre. Aici sunt câteva piese noi pentru el”, a scris actorul pe Twitter, adăugând un link spre câteva noi melodii, pe care le-a dedicate corbului.

Helen Motteram a spus că a fost ”uimită” când a aflat că Russell Crowe se numără printre fanii corbului.

”I-am scris lui Russell pe Twitter în urmă cu aproximativ o lună, spunându-i că lui Russell (corbul) i-ar plăcea să vorbească cu el. Însă, nu am primit răspuns”, a povestit Helen Motteram.

”Iubesc filmele lui şi am numit corbul în onoarea sa. Îi voi răspunde pe Twitter şi îi voi spune că lui Russell (corbul, n.r.) i-ar plăcea să îl întâlnească în persoană sau să primească un autograf de la el”, a mai spus ea.

Helen Motteram a adăugat că Russell Crow poate ţine un pix, aşa că dacă actorul îşi doreşte un autograf la schimb, ”se poate aranja”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare