Roxana, “fetița cu piureul”, are o casă nouă – VIDEO

Bogdan Tănasă, ca mulți români care au un cont de Facebook, a rămas impresionat de povestea Roxanei, fetița care își dorea să mănânce carne cu piure.

Fetița, în vârstă de nouă ani, locuia într-o casă dărăpănată, alături de cei patru frați ai ei și părinți. În total, șapte inși în două camere.

Bogdan Tănasă i-a construit un cămin adevărat, în care are curent electric, căldură și apă caldă, tot ceea ce îi lipsea în vechea casă.

Un cămin în adevăratul sens al cuvântului este un prim pas în realizarea visului ei de a deveni medic, pentru a ajuta oamenii bolnavi.

“Noi, ca părinți, să fim aproape de ei. Să îi ajutăm să meargă mai departe să facă exact ce a făcut și domnul Bogdan. Asta să facă și copiii mei. Să ajute oamenii și ei cum face Bogdan”, spune mama Roxanei.

Gabi este bărbatul familiei de când tatăl lui a căzut la pat și conform înțelegerii, a participat la ridicarea casei.

Bogdan Tănasă a înteles ca mâncarea sau hainele ajută un copil sărac într-o primă fază. Pentru a-l ajută să învețe și să își ia destinul în propriile mâini, are nevoie de liniștea și căldura unui cămin adevărat.

Înainte de a le înmâna cheile de la noua casa, Roxana, împreună cu frații și mama ei, au primit din partea lui Bogdan Tănasă o minivacanță la Iași. Au vizitat muzee, au fost la restaurant și la film.

Bogdan Tănasă, alături de Roxana, fratele ei Gabriel și mama lor au fost invitați în studioul Europa FM, unde au avut parte de cele mai frumoase surprize. Au primit paturi supraetajate, aragaz cu hotă, televizor și decorațiuni pentru Crăciun.

Bogdan Tănasă este fondatorul asociației Casa Share. În ultimii patru ani, a costruit 25 de case, cele mai multe pentru familii sărace cu mulți copii. 

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN

Foto: Casa Share

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS