Confidenţialitate

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite online

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite prin intermediul aplicaţiei de mobil e-rovinieta.ro, disponibilă şi pentru Android.

Anunțul a fost făcut de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, într-un comunicat.

Aplicaţia de mobil e-rovinieta.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store.

Șoferii pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Odată ce rovinieta a fost plătită, clienţii primesc confirmare de livrare prin SMS şi e-mail, iar pentru rovinietele de peste 30 de zile cumpărătorii sunt avertizaţi din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră şi poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer sau prin ordin de plată tradiţional la orice bancă.

Tariful de trecere pentru podul de la Feteşti-Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat şi online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro.

Pentru a achita taxa online, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă şi să completeze datele.

Trecerile de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce utilizatorul a trecut de staţiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.