Confidenţialitate

Rotariu, testat pozitiv la SARS-CoV-2 înaintea meciului cu Liechtenstein

Component al naţionalei de fotball a României, Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 înaintea meciului cu Liechtenstein, programat duminică, în prelimininariile CM 2022.

Fotbalistul a părăsit cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia.

“Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale”, a informat Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat de presă publicat, sâmbătă, pe site-ul său oficial.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii staff-ului primei reprezentative au primit rezultate negative în urma testării efectuate sâmbătă dimineaţă.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21 și 45 de minute, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Liechtensteinului, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2022.

Pe 8 septembrie, la Skopje, prima reprezentativă va juca împotriva Macedoniei de Nord.