Confidenţialitate

Românii încep să facă tot mai multe rezervări pentru vacanța de vară. Preferă litoralul românesc sau Grecia | AUDIO

În contextul călătoriilor în timp de pandemie, destinația preferată de mulți va fi litoralul românesc, a spus în emisiunea Desteptarea, de la Europa FM, consultantul în turism,  Răzvan Pascu. Și Grecia rămâne însă în top:

„Ce știm sigur că va funcționa este litoralul românesc și aici poate să fie un succes pentru litoral faptul că alte țări impun tot felul de testări, dar vedem și alte țări precum Grecia, care a anunțat că, pe lângă modul în care s-a călătorit anul trecut și anume testul negativ PCR, se va putea călători și pe bază de test de anticorpi și pe bază de certificat de vaccinare.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Se va călători mai mult anul acesta față de anul trecut, în condiții aproape normale, este de părere Răzvan Pascu. Destinațiile vor fi mult mai diverse:

„Au mai apărut chartere care sunt vara aceasta, spre Madeira, spre Croația, dar n-o să fie la fel de multă circulație turistică precum a fost în Maldive și în Egipt, iar acolo explicația este foarte simplă. Maldive, gândiți-vă că era singura țară din Asia care a fost deschisă în perioada aceea și pentru că era o destinație de plajă în care nu trebuia să te aglomerezi cu foarte mulți alți oameni, dacă nu vrei să faci asta. Atunci, mulți au considerat că sunt în siguranță acolo și nici nu aveau alternative.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.