România preia conducerea Cercului MANOWAR

Fanii MANOWAR au de ce să fie mândri – Ruxia Şandru din România a preluat conducerea cercului internaţional de fani.

Pentru a sprijini vasta sa comunitate internaţională de fani MANOWAR a iniţiat Cercul, o grupare de voluntari care susţin şi ajută trupa sa atingă, prin toate mijloacele de comunicare, fanii de pretutindeni şi să dobândească noi sustinatori.

Reprezenţanţii fiecărei ţări incluse în Cerc primesc în mod constant elemente de actualitate legate de activitatea MANOWAR. Ei susţin formaţia şi prin idei şi initiative proprii.

Prin activitatea lor, mebrii Cercului îi ajută pe fanii din teritoriul pe care îl reprezintă să fie la curent cu cele mai recente informaţii din tabara trupei preferate.

Recent MANOWAR a anunţat că reprezentanta României, Ruxia Şandru, a preluat conducerea Cercului de la reprezentantul Finlandei, Pietari Heino.

Pietari a făcut o treabă excelentă pentru trupă şi pentru fanii noştri. Îi mulţumim pentru pasiune, loialitate şi dedicare! Este un adevărat brother of metal. Îi spunem bun venit Ruxiei, care ne susţine de mulţi ani. Nu avem nicio îndoială că va fi fantastică în calitate de lider al Cercului’, a precizat Joey DeMaio.

Cercul MANOWAR funcţionează în acest moment cu un număr limitat de reprezentanţi, dar se va extinde constant.