România, în finala Eurovision

Cezar merge mai departe! Cezar Ouatu a interpretat piesa ‘It’s my life’ şi s-a luptat cu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala EUROVISION 2013.

Cezar Ouatu va reprezenta România în finala Eurovision. România a fost a patra ţară anunţată că s-a calificat în finala celui mai important concurs muzical european – Eurovision.

Cezar Ouatu a interpretat piesa ‘It’s my life’ şi s-a luptat cu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala EUROVISION 2013.

Cu doar câteva ore înainte de a urca pe scena Eurovision, Cezar a vorbit în EXCLUSIVITATE la Europa FM, în Clubul de Seară, despre pregătirile pentru show, arătându-se convins că va trece în următoarea etapă şi le va oferi românilor motive de bucurie la Eurovision.

În finala Eurovision s-au calificat următoarele ţări: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, ROMÂNIA, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia.

Cele zece piese calificate din cea de a doua semifinală în finala Eurovision au fost alese, într-o pondere egală, de către voturile publicului şi de punctajul juriului.

Din prima semifinală s-au calificat următoarele ţări: Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina şi Olanda.