Confidenţialitate

România în Direct: Klaus Iohannis: ”Îl încurajez pe Florin să continue.” Cine înțelege ”reacțiile” lui Klaus Iohannis? | VIDEO

Președintele Iohannis și-a anunțat participarea la congresul PNL de sâmbătă. El a fost citat și cu câteva declarații dintr-o întâlnire neoficială care arată sprijinul său pentru Florin Cîțu, dar și faptul că nu-l mai dorește pe Ludovic Orban la șefia PNL. ”Îl încurajez pe Florin să continue, să nu se teamă și pe liberali să rămână la guvernare”.

Foarte mulți dintre liderii PNL consideră că influența lui Klaus Iohannis este cea mai importantă în alegerea viitorului șef al partidului și că acesta nu va trece peste voința sa. În același timp, lui i se reproșează că nu oprit criza guvernamentală, deși avea posibilitatea să facă și a preferat să-l sprijine pe Florin Cîțu și acțiunile acestuia.

Iar, recent, un alt val de critici s-a abătut asupra sa ca urmare a unei declarații în care i-a invitat pe români să joace golf, ”un sport deloc exclusivist.”

Cum judecați acțiunile lui Klaus Iohannis și ce așteptări aveți de la el? A răspuns el așteptărilor celor care l-au votat? Cum vedeți sprijinul pe care îl acordă lui Florin Cîțu?