Confidenţialitate

România în Direct: Ediție Specială cu medicii aflați în linia întâi

Europa FM va deschide liniile telefonice , joi la 13:15, pentru toți cei implicați în lupta împotriva COVID-19. Vrem să auzim direct de la medici, asistente, și familiile lor cât de bine suntem pregătiți pentru valul care va urma în săptămânile următoare.

Am ascultat semnalele și apelurile voastre din ultimele 48 de ore și vă înțelegem îngrijorarea. Credem că voi sunteți primii care trebuie sprijiniți pentru a ne ajuta și pe noi mai departe. Dacă medicii pică, avem probleme cu toții.

Tudor Mușat și Cătălin Striblea vă așteaptă pe toți cei implicați în aceată luptă uriașă la 0372 069 599 ca să vedem care este realitatea din sistemul medical românesc. Fie că ești medic de familie, specialist în infecțioase, asistent sau lucrător pe ambulanță, vrem să auzim mărturilie voastre.

Avem tot ce ne trebuie pentru a face față la mii de îmbolnăviri? Vi s-au adus măști, mănuși, echipamente? Avem saloane pregătite? Dar ventilatoare? Iar dacă cei dragi ție lucrează în spitale, care este temerea ta cea mai mare?

Poți să te înscrii deja la discuție prin WhatsApp la numărul 0728 111 222.

România în Direct – Ediția Specială cu medicii aflați în linia întâi începe la ora 13:15, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.