Confidenţialitate

România în Direct: De ce ar fi greşit să defileze copiii în faţa politicienilor? Sau de ce n-ar fi?

Viorica Dăncilă a fost invitată vineri, 20 aprilie, la Piteşti, unde a luat parte la evenimentul ”Simfonia Lalelelor”, cea mai mare expoziţie florală din România. Doar că spre deosebire de alți ani, la ceremonia de inaugurare a expoziţiei sute de copii de grădiniţă şi elevi au fost puşi să defileze în faţa premierului şi a oficialilor.

În ultimele zile s-a viralizat online imaginea unui copil care încearcă să se dea peste cap în fața premierului. Inspectorul școlar general din Argeș, Tudosoiu Dumitru, spune că fetița de 3 ani care a fost pusă de profesoară să facă tumbe, pe ciment, în fața premierului Viorica Dăncilă, face parte dintr-un club sportiv privat. ”Care este opinia mea cu privire la scoaterea copiilor în fața politicienilor? Copiii nu au fost scoși în fața politicienilor”, a răspuns acesta la solicitarea jurnaliștilor cu privire la momentul considerat nepotrivit de mulți români.

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.