Confidenţialitate

România în Direct: Cuvântul care definește cel mai bine România | VIDEO

Întreaga zi de 1 Decembrie, Europa FM vă invită să spuneți acel cuvânt care definește cel mai bine România, în viziunea voastră. Fie că e un cuvânt de dor, de dragoste, de veselie sau unul care ne tulbură, ni-l puteți spune pe europafm.ro. Marți dimineață, în Deșteptarea, vă vom spune care este cuvântul cel mai des rostit de voi.

Ni s-au alăturat în acest demers zeci de personalități din România care ne-au spus cuvintele lor. Dragoste, omenie, compasiune, solidaritate, competență, sunt câteva dintre ele. Și, de ce nu, mititei sau sarmale, care și ele dau dragul de țară.

Realizatorul România în Direct, Cătălin Striblea vrea mai curând să transforme un cuvânt. El crede că individualism este cuvântul care ne caracterizează cel mai bine astăzi. Românii știu să reușească cel mai bine pe cont propriu și cu greu atunci când trebuie să facă un grup. România are nevoie de comunitate și acesta este cuvântul urgent care trebuie introdus în vocabularul nostru.

Cătălin Striblea vă invită să sunați la 0372 069 599 și să spuneți care este cuvântul vostru care-i unește pe români. Poate să fie un cuvânt care ne descrie cel mai bine azi sau unul care să ne descrie în viitor. Poate să fie unul care să ne vorbească de bine sau unul care să ne zică fix așa cum suntem. Unul care să te facă să râzi, altul care să te facă să plângi.

Până la urmă, ce ne definește cel mai bine?