Confidenţialitate

România în Direct cu Moise Guran revine pe frecvențele Europa FM

Emisiunea România în Direct cu Moise Guran revine de luni, de la ora 13:15, în direct pe frecvențele Europa FM și video live pe www.europafm.ro, pagina de Facebook Radio Europa FM și site-ul privesc.eu.

”Vara e gata, iar toamna începe cu o criză guvernamentală, dublată de interesul scăzut al politicienilor față de administrarea țării. Totuși, alegerile prezidențiale se anunță mai puțin marcate de pasiune decât altădată, așa că ceea ce mi-am propus pentru această toamnă este să aduc subiectele politice în dezbaterea națională de la România în Direct doar atunci când ele chiar au relevanță națională.

Avem multe de reparat în țara asta, avem deci multe lucruri de discutat, iar în măsura în care calendarul politic ne-o va permite, sunt tentat mai degrabă de dezbaterile cu tematică economică sau socială decât de hărțuiala politică sterilă în care mai cad politicienii noștri.

Desigur, vom acoperi și dezbaterile electorale prezidențiale, dar la fel, urmărindu-ne strict jobul de jurnaliști, anume acela de a desface și de a scoate în față din retorica politică ceea ce este cu adevărat util pentru cetățean”, anunță jurnalistul Moise Guran.

Liniile telefonice pentru România în Direct cu Moise Guran se deschid înainte de Jurnalul de Prânz Europa FM. Vă puteți înscrie la cuvânt exclusiv telefonic sunând la 0372.069.599, număr cu tarif normal. În cazul în care apelați numărul din afara României, trebuie să adăugați în fața lui prefixul +40, astfel încât numărul devine +40372.069.599.

Temele emisiunii România în Direct cu Moise Guran pot fi comentate și pe europafm.ro, în articolele dedicate fiecărui subiect, în timpul transmisiunilor de pe Facebook sau pe canalul de YouTube Europa FM, acolo unde sunt disponibile înregistrările video la câteva minute distanță după terminarea transmisiunilor în direct la Europa FM.

Europa FM, postul de radio numărul 1 în România

Tot luni am aflat și că suntem cei mai mulți prieteni pe aceeași frecevență.

Postul de radio Europa FM este câștigătorul acestui val de audiențe, înregistrând cele mai mari cresteri ale numărului de ascultători – atât la nivel național (+267.400 ascultatori unic), cât și în orașele țării (+191.600 ascultatori unici), fața de perioada similara a anului precedent. Datele apar în Studiul Audienţei Radio (SAR), desfăşurat în perioada 22 aprilie – 11 august 2019, realizat de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.

Europa FM înregistrează cele mai mari creșteri ale cotei de piață, atât la nivel național cât și urban, devenind cel mai ascultat post de radio privat din toate orașele țării pe parcursul întregii săptămâni (11+ ani, luni-duminică). De asemenea Europa FM devansează Radio ZU în clasamentul general al cotei de piață, atât pe național cât și în mediul urban.

Europa FM se bucură de cea mai mare creștere a cotei de piață în București, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018 (de la 6,5% la 9,2%), ocupând pentru prima oară în istoria recentă prima poziție în clasament, la egalitate perfectă cu Radio ZU, care este în scădere de audiență, de la 11,1% la 9,2%;

Pe publicul comercial din orașele României (18-49 ani, luni-duminică) Europa FM își consolidează poziția. Europa FM ocupă locul 3 în mediul urban, cu o creștere procentuală a numărului de ascultători unici de 23% și cu cea mai mare creștere a cotei de piață față de perioada mai-august 2018, în timp ce în București asistăm la o creștere spectaculoasă a cotei de piațăbde la 5,6% la 9,4%.

Europa FM este astfel este cel mai ascultat post de radio privat din București și din toate orașele țării! Mulțumim!