România Fantastică: Împotmoliţi în ciment în Câmpina (VIDEO)

Deşteptarea a prezentat joi dimineaţa cazul uimitor al unei artere din Câmpina unde muncitorii au uitat să semnalizeze că tocmai au turnat ciment.

În cartierul Câmpiniţa, din municipiul Câmpina, muncitorii au uitat să semnalizeze că tocmai au asfaltat o stradă, aşa că mai multe maşini şi mai mulţi pietoni au descoperit asta după ce au rămas în cimentul proaspăt turnat.

‘Într-un cartier din Câmpina s-au reparat nişte străzi. Nu ştim cât a durat, dar probabil că era Julio Iglesias copil când începuseră lucrările. în fine, a dat Domnul şi s-au terminat.

A venit vremea asfaltării. Astea sunt vremuri dificile pentru orice companie de construcţii în ţara asta. Mai degrabă ar mânca sare decât să asfalteze ceva. Mai bine pun beton decât să asfalteze. Un ciment, un moloz, un beton.

În consecinţă, pe strada aceasta din Câmpina, cartierul Câmpiniţa, muncitorii au turnat beton peste tot.

După care au plecat acasă.

N-au mai semnalizat lucrarea.

Betonul, ca betonul – are nevoie de timp să se întărească.

Asta au constatat pe pielea lor mai mulţi localnici care au încercat să treacă pe strada proaspăt betonată şi au rămas împotmoliţi în beton până la osii şi până la glezne’, au rezumat Vlad şi George întreaga poveste, în Deşteptarea.

Vezi reportajul VPTV cu cimentul buclucaş din Câmpina